Klantervaringen

Onderstaand is een aantal geanonimiseerde reacties van oud-cliënten opgenomen. Cliënten vinden de praktijk naar aanleiding van de website, op aanraden van iemand die geweest is of door een doorverwijzing van de huisarts, specialist of bedrijfsarts. Een deel van de cliënten komt uit de omgeving van Utrecht, zoals Bilthoven, Zeist, Soest, Nieuwegein, Houten en IJsselstein. Door de mond op mond reclame komt een groot deel van de cliënten vanuit heel Nederland, zoals Amsterdam, Apeldoorn, Amersfoort, Utrecht en nog verder daarbuiten.

 

Dankbaar dat mijn lijf de balans weer heeft gevonden

“Els luistert elke keer goed naar wat je vertelt en zorgt dat ze de juiste informatie krijgt om een behandeling te kunnen geven. Ze legt goed uit wat ze gaat doen en waarom ze hiervoor kiest. Ook krijg je zelf info om de behandeling thuis te kunnen ondersteunen, echt samen op zoek naar wat bij jou past. Ik ben haar hiervoor dankbaar, omdat mijn lijf de balans weer heeft gevonden.”

- Marja (Utrecht)

 

Na een paar behandelingen meer energie, waardoor ik weer in beweging kon komen

“Met een lage energie en vage klachten in mijn onderbuik kwam ik bij Els. Met gevoel voor humor, in een vriendelijke setting, heeft Els me duidelijk uitgelegd wat Chinees gezien aan de hand was met me en wat zij ging doen. Daarnaast gaf zij ook advies wat ik zelf nog kon doen en welke voeding mij kon helpen. Na een paar behandelingen voelde ik meer energie, waardoor ik weer in beweging kon komen. Dit heeft me zeer geholpen.”

- Rob (Bilthoven)

 

Ik vond het een opluchting om te merken hoe zorgvuldig Els is

“Els heeft me met een aantal accupunctuur-sessies geholpen om m’n energie weer op orde te krijgen. Wat ik enorm waardeer in Els is dat ze meedenkt in het proces van heling; want het is immers niet altijd zo duidelijk hoe dat pad loopt. Daarbij beperkt ze zich niet enkel tot een acupunctuurbehandeling, maar denkt mee en geeft adviezen over eetgewoonten, lifestyle, additionele voedingsstoffen, supplementen of mentale aspecten.  Ze zet het herstel van het lijf juist in een breder (holistisch) perspectief.

Daarnaast vind ik het een opluchting te merken hoe zorgvuldig ze is in het cliëntencontact, waarbij zorg, toewijding, ruimte voor twijfel en overleg, aandacht en daarmee een enorme zorgvuldigheid, altijd voorop staat. Dat zijn in de huidige tijd zeldzame kwaliteiten.”

- Frank (Zeist)

 

Ik ben de zomer en lente doorgekomen zonder één enkele hooikoorts aanval

“Begin 2023 kwam ik bij Els omdat ik toenemende hooikoorts klachten had. Daarnaast had ik ook psoriasis klachten. Van de hooikoortsmedicatie werd ik duf en na verloop van tijd ook knorrig. Voor mijn psoriasis gebruikte ik een hormoonzalf. Omdat ik een vermoeden had dat mijn immuunsysteem van slag was en ik gehoord had dat een acupunctuurbehandeling uitkomst kon bieden, klopte ik bij Els aan.

Na 5 zeer prettige behandelingen besloten we dat het zo genoeg was en de zomer af te wachten. Het was een lente en een zomer met zeer veel allergenen in de lucht. Veel collega's hadden zeer ernstige klachten. Ik ben de zomer en de lente doorgekomen zonder één enkele hooikoorts aanval. Helemaal niets. Mijn psoriasis is niet verdwenen, maar ik vermoed dat dat een wat langer traject wordt.

Els is een zeer prettige arts en vertelt graag over haar prachtige vak. Ook zet ze andere methoden in als dat zo uitkomt. Zo heeft ze mij Chi Gong oefeningen aangeraden en ook trillingen en geluidsfrequenties maakten deel uit van de behandeling.”

- Bert (Driebergen)

 

Els werkt heel passievol en inlevend

Met buik- en knieklachten bracht ik Els een bezoek. Zij nam uitgebreid de tijd voor de diagnose via vragen over o.a. energie, voedingspatroon en tonganalyse. Met een acupunctuurbehandeling is er een goede doorstroming gekomen in mijn lichaam. Meteen voelbaar door mijn hele lichaam en mijn altijd koude buik werd warm en blijft nu na een half jaar nog steeds warm. Het eten verteert beter en de spanningsplekken op de darmen zijn sterk verminderd. Want ook goede voedingtips worden meegegeven.

Els werkt heel passievol en inlevend en het is voelbaar dat zij de cliënt een betere levenssituatie gunt.

- Eva (Eindhoven)

 

Combineren van reguliere en complementaire aanpak

De behandelingen bij Els waren een grote steun in mijn proces. Door de kennis vanuit het "reguliere" en "alternatieve" werd alles goed belicht. Het was iedere keer een oplaad en inzicht moment om verder te komen en er weer tegenaan te kunnen. Dankjewel Els!

- Jaap (Hilversum)